freaksbynature.blogg.se

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Julen är över- Träningen fortsätter

Publicerad 2014-12-29 21:49:12 i Allmänt,

Hoppas ni alla haft en bra jul!
 

Våran vart jättemysig. God mat, familj, klappar, tomte och paket. Kenny har fortsatt sin träning utan uppehåll, jag har tjuvstartat med övningar som inte kopplar in ryggen så mycket.
Har ändå känt mig stark och i form, utan att ha tappat direkt någonting. Däremot är ju inte övningarna oändliga när jag enbart nästan bara kan använda mig utav maskiner, så jag har fått köra många sets på det jag gjort iaf =)
 
Värmt upp med cykel har jag fått göra, sen har jag tagit god tid på mig att strecha och mjuka upp. Sen har jag använt mig av sittande benpress, där jag gjorde många set enbenspress med ökande vikt. Avslutade med 4 set med bägge benen. Jösses vilken rumpvärk jag hade 2 dagar efter det. Är inte van att köra med så många set och reps.
Axelpress i maskin och sen hantelpress försökte jag mig på. Det gick bra! Så länge jag verkligen trycker ner länden i bänken och inte börjar svanka.
Dock blir det ju plötsligt mycket tyngre när man VERKLIGEN måste ha korrekt hållning i övningarna, samma i axelpress.
 
Jag kommer på mig själv med att vilja svanka och hjälpa till att trycka upp hantlarna i dom sista seten, men då säger ryggen ifrån, aj aj. Kan samtidigt vara en nyttig övning för mig nu. Jag KAN inte få göra fel, för då gör det ont ;-)
 
Supermys var det iaf att vara tillbaka på gymmet med min lilla gubbe. Denna vecka nöter jag på i Tärnsjö. Det negativa är att det är ont om maskiner, och iaf i två veckor till måste jag vara jätte försiktig med tunga vikter. Kenny har fått burit vikterna jag behöver ha på eller till mig, haha, min lilla gymslav :P Älskar honom <3
 
Tränar ni med er partner? Eller har ni den perfekta gympartnern iaf? Visst är det så mycket roligare när man har någon som ger en ett uppskattande leende mellan seten? :D
 
 
 
 
Bjuder på en "mitt-prat-jag-är-inte-beredd" bild ;)
 
 

Om

Min profilbild

FreaksByNature

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela