freaksbynature.blogg.se

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

TIGHTS

Publicerad 2015-02-27 09:37:28 i Allmänt,

Det har blivit en otrolig klädhysteri i träningsvärlden. På gymmen är det färgglada ben överallt, ialla fall på tjejerna. Jag behöver själv utöka mitt förråd av kläder och har nu på morgonen surfat runt och hittat några favoriter. Det första paret har jag önskat mig lääänge och i morgon ska jag banne mig söka uppsala runt och köpa dom ;)
 
 
 
Dom sista med klassiska ränder är oxå ursnygga. Ett litete tips: Har man liten stuss, som jag, så är ljusgrått riktigt bra för att framhäva storlek och former.
Det negativa med färgen är att blir du lätt svettig (som jag, haha) så framhävs även det :P 

Gym Veckan

Publicerad 2015-02-26 21:34:06 i Allmänt,

Äntligen har sjukdomar gett sig och jag har faktiskt lyckats träna igenom hela kroppen den här veckan. Känns GÖTT! Har inte gjort så mycket avvancerat utan mest vanliga övningar för alla muskelgrupper. Tror jag har kört på i 4 dagar nu, och i morgon blir det cardio.
Måste börja lägga till flås och förbränning i alla fall en gång i veckan nu, och mera mage. Känner att jag har tappat magmuskler då jag varit så fokuserad på ben å rygg.
 
Vill fortfarande ägna mest tid åt nedre delen och core, men måste komma igång med flåset igen. 
Den mest lyckade dagen vart nog i tisdags, då jag fick riktigt bra kontakt med nedre delen av ryggen, då jag började med raka marklyft med hantlar, och sen denna på bilden nedan, back press downs. Skippade att ta tungtunga hantlar och använde endast 10-kilonas och såg istället till att det verkligen kändes på rätt  ställen. Samma med cablen.
 
Ibland kan det vara bra, ta ner vikterna och se till att verkligen ha korrekt form så att övningen tar. Du kan lassa på med hur mycket vikter som helst, och tro att du är stark som en oxe, men utan rätt teknik så är det bara bortkastad energi. Därför tjatar jag ofta på Kenny att titta och korrigera mig i vanliga övningar som jag kan ha utfört 1000 ggr. Det är lätt att halka in på snesteg och teknikmissar.
 
Alla borde någon gång ibland anlita en PT, bara för att någon ska se när man blivit "lat" och slarvar. T.o.m JAG får någon enstaka gång hacka på Kenny som fuskar med reps eller tar i mer på den ena sidan ;-) Haha.
 
Efter gymmet vart det kalasmat med min lilla flicka och Tangled på rutan. 
 
 
 
 Mumma! Nu ska jag gosa ner mig i soffan å äta nått gott.
 
C Ya!!
 
 

 

Sistone

Publicerad 2015-02-22 22:00:50 i Allmänt,

Halloj!
 
Genom förkylningarna de senaste veckorna har jag fått ihop några styrkepass iaf. Veckan som gått har Kenny bott hos mig, och vi har kunnat träna lite ihop =)
Jag saknar verkligen att ha ett flow på gymmet, men nu har jag alla träningsredskap hemma hos mig, så dom veckor jag har Saga oh inte hinner till gymmet efter jobbet ska jag tvinga mig till lite squats och marklyft hemma i vardagsrummet.
Jag har SÅ svårt för hemmaträning. Hur är det för er? Kan ni träna hemma i vardagsrummet? Jag får inte till drivet eller engagemanget alls.
 
När jag bara tränar lite på måfå så brukar det oftast bli ben och rygg. Men det har även tränats axlar, bröst och triceps under veckan. Snart snart ska jag hård dra kosten med. Vet att jag borde börja direkt, men jag har mina skäl till varför det inte riktigt går.
Ska återigen försöka uppdatera bättre här. Dock vet jag inte om vi ska blanda in mera vardag och allmänt i bloggen, eller bara hålla oss till träning.... kommentera gärna vad ni tycker, det går att vara anonym =)
 
Hoppas helgen har varit bra för er, min har varit helt ok! Var å kollade på och fick en lägenhet med Kenny igår. Då kan vi släppa den strävan, check! Haha. Berättar mera sen.
 
The Team FBN!!!
 

Om

Min profilbild

FreaksByNature

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela