freaksbynature.blogg.se

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Dagens pass: överkropp

Publicerad 2015-04-15 13:52:05 i Allmänt,

Tjallå!
 
Det är bara jag som bloggar här nu för tiden, Kenny ligger lite på latsidan :-)
 
Det är så skönt att vara på gymmet tidigt, eller i alla fall mitt på dagen. Det är enda tiden det är lite folk och man faktiskt kan göra det man har planerat att göra.
 
Det var länge sen jag hade en överkroppsdag, så idag vart det det :-) Jag började med 20 min på crosstrainern, sen vart det:
 
3 set rodd med 2 dropp, dvs 30 reps/set
4 set chins i maskin 6-8 reps
3 set hantelpress 8-10 reps
2 set enarms arnoldpress 10 reps. 
 
Det fick räcka. Men det kändes bra och chins tar så extremt på mina krafter så redan efter dom
var jag matt :-P Övningsfråga. Nu ska jag hem och äta. Kyckling!
 
Här är en bild på fria vikt-rummet. Väldigt litet och omöjligt nästan att vara där på kvällarna. 

Hello lilltle ones!

Publicerad 2015-04-13 11:32:58 i Allmänt,

Ligger å slöar i soffan hemma i Knivsta. Masade mig upp kl 6 i morse, eller jag fick en gullig väckning av Kenny som jag hade beställt kvällen innan ;-) Gjorde mig iordning för att jag skulle in på arbetsintervju i Uppsala 8.30. Tågen krånglade och jag fick ta ett senare tåg och gömde mig på toaletten för tågkonduktören eftersom jag inte hade biljett till det tåget. Väl framme vid hissen vid kontoret får jag ett mail om att tjejen som ska intervjua mig satt fast i Stockholm pga tågfel. 

Så det var bara vackert ta en kaffe i solen och åka hem sen igen. Skit. Bokade om tiden till i morgon ist :-) 

Nu ska jag slöa ett tag, käka, ta långpromenad med Frankie, möta upp K efter jobbet och gymma! Blir en bra måndag iaf ;-)
Deff!

Publicerad 2015-04-11 17:16:20 i Allmänt,

Nu är våren här och det innebär Deff för många, Kenny brukar köra på det och för mig blir det första gången. Har aldrig känt behov av det tidigare. Jag räknade ut min totala energiförbrukning på en dag, och drar av ca 500 Kcal från det i den dagliga kosten. Tänka mycket grönt och mycket protein. Jag ska ligga på ett intag av ca 1500 kcal/dag. Men jag tänker unna mig en liten gotta dag i veckan, men då inte genom att vräka i mig, utan kanske choklad lr glass på typ 300 kcal. Nu väger jag ingen mat å tramsar, utan det blir höftningar. 
Mer vatten ska intagas oxå! 

Nu är vi äntligen på bättringsvägen båda två efter att ha haft varsin djävulsk   förkylning i typ 2 veckor, och jag har gymmat 2 dagar. Idag var det överkropp,  jag körde typiska "grabbiga" övningar. Bänkpress, hantelpress och chins (haaaatar chins). Dock med inte så grabbiga vikter, hehe.

Skönt å va igång igen!

Protein med vatten, inte lika gott :-(Om

Min profilbild

FreaksByNature

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela