freaksbynature.blogg.se

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Idag vart det Gym!

Publicerad 2014-10-21 22:29:40 i Allmänt,

Halloj!
 
Det får bli ett snabbinlägg såhär på kvällskvisten. Den här vecka är jag i T-sjö med min dotter, och här har jag faktiskt tillgång till ett litet gym. Jag är oftast otaggad på träning när jag inte får komma iväg någonstans. Där är Kenny mycket mer diciplinerad än mig. Han tar tag i det varje dag, fast han håller sig i det egna hemmet oftast.
 
Iaf så körde jag igenom mina viktigaste delar, rygg och ben. Det vart hopprep med tabata, marklyft, hantelrodd, latsdrag, enbensknäböj med vikter och kissande hunden Facebook smileys Jätteglad
Marklyften är bäst för min klena ländrygg. Jag rår på att göra 6 reps med ca 60 kg. Jag ska verkligen lägga massa fokus på core nu. Magmusklerna är egentligen utan anmärkning, men det ligger ett "göttis-lager" över dom som ska bort!
Dock hindrar min dåliga rygg mig från att göra många bra magövningar, så ryggen är prio ett nu! Annars känns det bra Facebook smileys Glad
 
För övrigt så har jag busat med "våran" hund Frankie (han brukar vara kvar hos K när jag åker hit men denna vecka fick han följa med mig hem), varit in till stan på en arbetsintervju och tagit en fika i gränby centrum med min mamma och kära dotter. En skön dag.
Nu ska jag slinka ner under filten i soffan och kolla på Sons Of Anarchy innan läggdax.
 
Bjuder på lite "dagens mat-bilder" då jag inte lyckades ta bilder under träningen ;)
 
Frukost! Frukt, kaffe och proteindrink (fuskade med en smörgås 2 timmar tidigare)
 
Frankie är alltid med Facebook smileys Kärlek
 
Å Gofika med mor å Dotter!
 
 
Naturligtvis har jag ätit lite mer än det idag, men det var inget som var kul att ta bild på, läs Korv!
Natti natti!!
 
 

Kommentarer

Postat av: monica

Publicerad 2014-10-21 23:18:03

Du är duktig, har bra disciplin när det gäller träning.

Postat av: Linda

Publicerad 2014-10-21 23:29:49

Bra kämpat där tjejen :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreaksByNature

Den här bloggen handlar om oss, Sofia och Kenny, och en titt in i våra liv och våran strävan efter en hälsosam livsstil. Den kommer till största del handla om våran vardagliga träning, men även om livet i stort. Enjoy!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela